);
Goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen
Travel

Goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen

Er zijn heel veel verschillende landen waar je naartoe kunt gaan op vakantie? Maar wat zijn nou goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen om naartoe te gaan? Dat lees je in deze blog!

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land met enorm veel bijzondere dieren om te aanschouwen. Zo kun je op safari gaan om de gehele big 5 te bewonderen. Verder heeft Zuid-Afrika natuurlijk vanuit de geschiedenis gezien een connectie met Nederland, dat zeker terug te zien is. De tafelberg is tevens een berg waar veel Nederlandse toeristen naartoe gaan, zeker een aanrader!

Zuid-Afrika

Montenegro

Montenegro is een land waar je misschien niet direct aan denkt als het gaat om een vakantiebestemming. Toch is het zeker een aanrader voor iedereen die hier nog nooit geweest is. Het land is rijk aan een bijzondere natuur waar je allerlei sportieve activiteiten kunt doen. Het prettige aan Montenegro is dat het één van de goedkoopste landen van Europa is, waardoor je veel kunt doen voor weinig geld.

Goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen

Hongarije

Een ander goedkoop Europees land is Hongarije. De Hongaarse keuken staat goed bekend, waar de typische Hongaarse goulash niet bij mag ontbreken. Het land heeft zeker in Boedapest veel te bieden voor toeristen. Ben je van plan om in augustus naar Hongarije te gaan, dan is het Sziget festival een goede optie. Dit festival is één van de grootste ter wereld en het is zeker de moeite waard om een keer mee te maken.

Boedapest

India

Ga je liever naar Azië, dan is India misschien een interessante optie voor jou. Het is een fantastische bestemming om Aziatische cultuur op te doen. Daarnaast is het niet nodig om op je geld te letten, want in India kun je zeer luxe leven zonder dat je heel veel geld kwijt bent. Ga je naar India dan mag je niet vergeten om de Taj Mahal te bezoeken in het Noordelijke deel van het land.

Goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is ook een zeer populaire vakantiebestemming. Steden zoals New York, Los Angeles en Las Vegas zijn natuurlijk de gebruikelijke steden om als toerist naartoe te gaan. Hier is zoveel te doen dat je nooit alles kan zien tijdens je verblijf. Je kunt er echter ook voor kiezen om bijvoorbeeld naar Nashville te gaan. Dit is de muziekhoofdstad van de Verenigde Staten, zeker als je van countrymuziek houdt ben je hier aan het juiste adres.

Nashville

Argentinië

Geïnteresseerd in Zuid-Amerika? Ga dan eens naar Argentinië! Het land is rijk aan natuur door het uitgestrekte Andes gebergte aan de oostkant van het land tot de jungle en het vlakke La Pampa. In Argentinië is een hoop te doen, zeker in Buenos Aires. Zo kun je de Argentijnse tango leren of genieten van het Argentijnse nachtleven.

Argentinië

Egypte

Egypte zit vol met bijzondere bezienswaardigheden. Tempels, tombes en piramides zijn enkele bezienswaardigheden waar het land om bekend staat. De geschiedenis van het land is groot en daardoor is er veel te ontdekken in het Noord-Afrikaanse land. Daarnaast heb je in dit land veel kans op zon, wat op vakantie meestal erg gewaardeerd wordt. Al met al hoort Egypte dus zeker op de lijst van goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen!

Goedkope en bijzondere vakantiebestemmingen