);
Automotive

Een private lease auto als tussenoplossing

Soms ontstaan er plotseling vervoersproblemen, dan bedoel ik niet op de weg maar thuis. We zijn zo gewend dat de auto voor de deur staat en dat we die kunnen pakken op het moment dat het nodig is. Maar wat nu als jouw betrouwbare auto plotseling toch niet meer zo betrouwbaar is? In een kapotte auto kun je niet rijden. Ineens is het niet meer mogelijk om je kinderen naar de voetbal te brengen, jezelf naar je werk te verplaatsen of in het weekend gezellig met z’n allen bij je moeder op visite te gaan aan de andere kant van het land. Het kostenplaatje voor de reparatie valt vies tegen en zoveel geld is de auto eigenlijk niet meer waard. Je was al wel aan het sparen voor een nieuwe auto maar je hebt nog niet voldoende op je spaarrekening staan om een fatsoenlijke auto te kopen. In dit geval is private lease korte looptijd de oplossing!

Je rijdt snel, veilig en goedkoop in een vervangende auto

Bij bynco kun je een occasion private lease afsluiten. Dit betekend dat je een technisch goede en vrij jonge tweedehands auto ontvangt in de vorm van een leasecontract. Uiteraard is het maandbedrag ten opzichte van een nieuwe auto een stuk lager. Maar ook de levertijd van een tweedehands lease auto is kort. De auto is namelijk al in Nederland en staat te wachten tot jij het leasecontract afsluit. Binnen enkele dagen kun je deze voor je deur hebben staan, Bynco bezorgt hem namelijk bij je thuis.

Een leasecontract met een korte looptijd

Een ander voordeel van het leasen van een tweedehands auto via Bynco is de looptijd van je contract. Omdat het om een occasion gaat is het niet noodzakelijk dat je een langdurig contract afsluit. Je kunt bij Bynco namelijk al een leasecontract afsluiten voor 12 maanden. Precies lang genoeg dus om je spaargeld aan te vullen en over een jaar daarvan zelf een auto te kopen. Een private lease korte looptijd is dus een perfecte oplossing voor een plotseling vervoersprobleem.