);
Automotive

De nieuwste iPhone is uit! kopen?!

De Nieuwste iPhone is alweer even uit! De iPhone 11 de nieuwste snufjes! Naja, de nieuwste snufjes voor een Apple telefoon. Veel functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de nieuwste iPhone zijn namelijk zaken die allang zijn toegevoegd aan diverse Android toestellen. De grote vraag is dan ook, in hoeverre zijn dit upgrades. In deze blog leggen we je uit welke nieuwe snufjes er in de nieuwe iPhone 11 zitten.

iPhone 11 de nieuwe camera

De nieuwe iPhone 11 heeft een prachtige camera, of kun je het überhaupt nog wel een camera noemen? Deze krachtpatser heeft namelijk maar liefst drie camera’s, waarmee je zelfs je voeten in één shot kunt fotograferen. Ook de foto’s zien er puntgaaf uit. Grappig alleen dat Samsung vorig jaar al met dit soort functionaliteiten uitkwam en zelfs al overgestapt is naar een vouwbare telefoon. Je loopt hopeloos achter apple.

iPhone 11 supersnel opladen

Yes! Je kunt de iPhone 11 nu supersnel opladen. De telefoon zit binnen een een uur al op 80%. Helemaal geweldig toch? Dat moet wel iets zijn wat Apple heeft toegevoegd om baanbrekend vernieuwend te zijn toch? Nope, bijna iedere Android telefoon is al uitgerust met snelladen. Iets waar Apple dus hopeloos in achter liep en nog steeds in achter loopt.

iPhone 11 met een nieuwe IOS versie

De Nieuwe iPhone 11 wordt standaard geleverd met de nieuwste versie van IOS. Dat moet dan toch een reden zijn om deze krachtpatser te kopen? Nogmaals nope! Bijna alle iPhones kunnen geüpgrade worden naar de nieuwste versie en werken dus nog steeds net zo vlekkenloos.

Kopen of niet? Onze mening

Wij vinden de nieuwste iPhone een totale aanfluiting. Wij kunnen geen reden bedenken waarom je perse over moet stappen op de nieuwste iPhone. Sterker nog wij zijn van mening dat je beter uit bent met een oudere iPhone. Je kunt bijvoorbeeld al een refurbished iPhone kopen voor maar €149,-.

De nieuwe camera van de iPhone 11 is leuk en voor een echte fotograaf heel tof. Echter kan dit nooit een reden an sich zijn om een nieuwe telefoon te kopen. De telefoon moet namelijk wel meer kunnen dan alleen mooie foto’s maken. Voor minder geld heb je tegenwoordig een bijna net zo goede telefoon. Dat scheelt je een hoop geld. Voor dat geld zou je zelfs een spiegelreflex camera kunnen kopen. Ons advies? Wacht nog even met het aanschaffen van een nieuwe iPhone. Telefoons worden de komende maanden goedkoper en wanneer jij niet perse het nieuwste van het nieuwste wilt hebben, ben je beter uit met een iPhone 8 of X of zelfs met een Android telefoon.