);
Automotive

Update BMW 8-serie: nog luxer en dynamischer

BMW komt met een nieuwe versie van de 8-serie: nieuws waar wij heel vrolijk van worden. Het betreft de BMW 8-serie Gran Coupé, opvolger van de Coupé en de Cabrio.

Het grootste verschil tussen de Coupé en de Gran Coupé merk je eigenlijk al in de naam: de BMW 8-serie Gran Coupé is veel dan de BMW 8-serie Coupé. Het nieuwe model heeft verbazingwekkend extra ruimte gemaakt voor de achterste passagiers. De verlengde wielbasis maakte het mogelijk om een vierde en vijfde deur toe te voegen. Natuurlijk mocht dit niet afdoen aan de sportieve look van het model en ook deze 8-serie zal zich laten kenmerken door de dynamische, vloeiende lijnen van het ontwerp.

Afrondende fase proces

Met welke overige kenmerken deze BMW 8-serie ons moet verrassen is nu nog even een raadsel; BMW laat ons nog even in spanning afwachten. De BMW 8-serie Gran Coupé zit momenteel namelijk nog in de laatste ontwikkelingsfase van de productie, maar dat laat niet lang meer op zich wachten. De stijlvolle vijfdeurs sportwagen maakt zijn werelddebuut tijdens het BMW Group #NextGen event van 25 t/m 27 juni 2019 in BMW Welt in München. De wereldwijde introductie is vanaf september 2019.