);
Fashion

Op zoek naar een paar stijlvolle goede schoenen?

Wij van herenvannu.nl zijn echte schoenenfreaks en daarom zijn wij altijd op zoek naar de mooiste en leukste schoenen van dit moment. Meestal kijken we dan naar de standaard merken die iedereen kent of juist de merken die nog niemand kent, omdat ze up-and-coming zijn. Voor de verandering zijn we een keer naar een ander soort merk gaan kijken. We zijn gaan kijken naar de echt degelijke Hollandse schoenenmerken van topkwaliteit. We kwamen uit bij Gijs schoenen en Xsensible Stretchwalker. Waarom? Dat vertellen wij je graag in deze blog over stijlvolle herenschoenen.

Twee soorten maten

Goede degelijke herenschoenen komen niet alleen in een reguliere confectiemaat, maar ook in een wijdtemaat. Elke voet is namelijk niet alleen anders in de lengte, maar vooral in de wijdte. Dit wordt ook wel de wijdtemaat genoemd en zorgt ervoor dat je schoenen niet afknellen. Dat zorgt er weer voor dat je niet van die lelijke bobbels naast je schoenen krijgt. Of dat je schoenen supersnel in de breedte uitscheuren. Hoe bepaal je nu een goede wijdtemaat? Dat is eigenlijk heel erg simpel, zeker doordat alle goede herenschoenen merken tegenwoordig eenduid hebben in hun wijdtematen. Hierdoor verschillen de maattabellen niet van elkaar en is het meten en uitzoeken van een passende schoen een peulenschilletje. Wat je doet om de wijdtemaat van je schoen op te meten is het volgende:

  • Pak een rolmaat of een ander lint waar centimeters op afgebeeld staan;
  • Leg deze dwars over je voet ter hoogte van de bal van je voet;
  • Meet de breedte van de voet en je weet de wijdtemaat

Kiezen van de juiste schoenen

De juiste herenschoenen kies je niet alleen op basis van maat, maar ook op basis van de rest van je outfit. Logischerwijs moeten je schoenen passen bij de rest van je outfit. Zoals je riem en je bolhoedje met lief veertje. Goede schoenen maken je kleding en outfit af. Zorg dus altijd dat de kleur van je schoenen passen bij de kleur van je riem. Zorg er ook voor dat je geen dansschoenen matcht met een jagerspetje. Dat staat een beetje alsof je lichaam in tweeën is gehakt en gewisseld is met Co de boswachter.

Succes met het uitzoeken van de juiste schoenen

Ik wens je heel veel succes met het uitzoeken van de juiste schoenen voor je nieuwe outfit. En onthoudt; als je schoenen matcht met een goede pet, krijg je iedere vrouw gemakkelijk in bed.