);
Fashion

Overhemden met korte mouw voor een zomerse look

Overhemden met korte mouw zijn er in allerlei maten en soorten.  Nu de zonnige en warmere dagen er aan komen zijn overhemden met korte mouw ideaal. Overhemden met korte mouw kun je in veel stijlen kopen. Overhemden met korte mouw heb je in klassiek, formeel, casual, relaxed, rock-‘n-roll en stoere stijlen. Je outfit krijgt door de korte mouwen een zomerse twist. Je draagt deze overhemden niet alleen bij je zomerse look maar ook naar een gezellig feest of naar je werk. Er is een ruime keus voor overhemden met korte mouw die je feestelijk kunt dragen. Je ziet wel dat een overhemd met korte mouw altijd “gekleed” is.

Laat je inspireren

Een klassieker is ook het geruite overhemd met korte mouwen. Liefhebbers van een Engelse look zijn hier super blij mee. Voor de liefhebbers van de klassieke, sportieve kledingstijl oftewel de preppy looks zijn deze geruite overhemden met korte mouw onmisbaar. Ruiten die beroemd zijn ken je vast wel. Het zijn de Schotse ruiten, de Franse “vichy” ruiten, dit zijn kleine blokjes, de grove blokruiten en de fleurige, kleurige madrasruiten. Laat je volop inspireren door de overhemden met korte mouw op overhemden.com.

Voor elke look geschikt

Waar je sowieso altijd goed mee zit zijn de overhemden met korte mouw in het wit. Maar in je zomergarderobe zullen overhemden met korte mouw in het donkerblauw, denim, pasteltinten en zwart een mooie aanwinst zijn. Combineer een pastelkleurig overhemd met een mooie chino. Wanneer je de pijpen oprolt en er loafers en een mooie geweven of gevlochten riem bij draagt, creëer je de Italiaanse flair. Maak er een totaalplaatje van met een stoere zonnebril. Een overhemd met korte mouw in de slim fit stijl draag je met een slim fit jeans als een rock-‘n-roll look. Dit maak je helemaal af met een smalle stropdas.