);
Lifestyle

Checklist voor jouw verjaardag!

Je bent bijna jarig! Het is tijd voor het feestje van de eeuw! Je familie komt, je vrienden zijn uitgenodigd en zelfs de buren komen even langs. Gasten check! Je feest is bij jouw thuis dus locatie check! Er zijn mensen die op jouw feest komen en je feest kan ergens plaatsvinden. Andere zaken waar nog een check achter moet komen kom je in de rest van de tekst tegen!

Drinken

Ergens bovenaan de lijst staat geheid drinken. Drinken moet natuurlijk aanwezig zijn dus neem maar genoeg mannen met spierballen mee om alle flessen vanuit de winkel naar huis te sjouwen. Non-alcoholische dranken als flessen frisdrank, pakken sap en blikjes energiedrank. Alcoholische dranken als bier, sterke drank, wijn of champagne. Google voor wat lekkere alcoholische drank als champagne maar eens op specifieke termen als  Pommery reims of champagne uit Reims. Je zal versteld staan als je ziet hoeveel variaties en merken er bestaan. Naast het zelf ophalen van de dranken kan je ze natuurlijk ook laten bezorgen. Dat scheelt jouw werk tijd en moeite!

Eten

De tijd die het bestellen van drinken jou bespaard kan je besteden aan de zoektocht naar hapjes, snacks en het avondeten. Welke hapjes wil je aanbieden aan jouw gasten? Hoeveel hapjes wil je inkopen? Wil je een taart of cake? Wat wordt het eten voor in de avond? Ga je eten bestellen? Of zet je wat pizza’s in de oven voor iedereen? Als je het feest na 18 uur laat beginnen hoef je geen avondeten voor al je gasten in huis te hebben. Dan hoef je alleen maar over de snacks en hapjes na te denken. Denk hierbij aan ideeën als kipnuggets, frikandellen en bitterballen. Chips en nootjes op tafel zijn altijd wel een goed idee om mee te beginnen. Koop vooral wat jij lekker vind om te eten op een feest aangezien het jouw feest is en als jij je vermaakt, iedereen zich automatisch zal vermaken!

Muziek

Om het feest echt te laten beginnen en een sfeer te creëren is een goede playlist een must! Zoek van te voren wat goede playlists op of maak zelf jouw ultieme feest playlist. Zorg voor wat boxen in huis of speel via je tv een goede playlist af. Via bluetooth kan iedereen vervolgens de nummers beheren en aanpassen naar smaak. Hierdoor krijg je een interactieve dj die muziek afspeelt voor iedereen. Heel de nacht door zullen er op deze manier verschillende soorten nummers gedraaid kunnen worden en kan het feest heel de nacht doorgaan! Er is namelijk altijd wel iemand die de liedjes kan uitkiezen en de rol van dj op zich kan nemen.