);
Lifestyle

Wanneer is het tijd voor een hoorapparaat?


Gehoorverlies, vroeg of laat ontkom je er niet aan. We worden allemaal vanzelf een dagje ouder en slechts enkelen behouden een superieur gehoor tot late leeftijd. Wanneer je tijdens een rustige verjaardag mensen moet vragen om in je oor te schreeuwen zoals tijdens het stappen, weet je dat het tijd is voor een hoorapparaat. Een hoorapparaat is de oplossing om weer beter te horen, maar het vinden van hoorbatterijen kan daarbij een uitdaging zijn. Hoorbatterijen zijn er in veel verschillende soorten, types en kleuren. Bij de zoektocht naar de beste batterijen zijn er voor iedereen andere eisen. Een van de bekendere en veelgebruikte soorten hoorbatterijen is het type batterij 312.

Wat is een batterij 312?

Een van de meest voorkomende type hoorbatterij is de Type 312 (bruin). Vrijwel alle merken hebben dit soort batterijen in hun assortiment, waardoor ze voor veel verschillende soorten hoortoestellen te vinden zijn. Een batterij type 312 heeft een compact formaat, met een laag gewicht. Dit is erg positief voor het gebruiksgemak, omdat het totale gewicht van een hoortoestel in . De diameter van de batterij is 7.9mm. De hoogte van de batterij type 312 is 3.6mm. De capaciteit van de batterij bruin is 180 mAh en hij heeft een spanning van 1.4 V. Deze informatie is belangrijk om te vergelijken met het hoortoestel om de geschikte batterijen te selecteren voor uw hoortoestel.

Online hoorbatterijen 312 kopen

Het kopen van hoorbatterijen online kan soms als een uitdaging worden gezien. Echter is het heel goed mogelijk om de geschikte batterijen te vinden. Daarbij kan er weinig verkeerd gaan vanuit medisch oogpunt en zijn de hoorbatterijen 312 voldoende functioneel voor de meeste hoorapparaten. Aan de hand van het typenummer of kleur kun je gemakkelijk de juiste soort batterijen 312 vinden voor een specifiek gehoorapparaat. Op deze manier zal het doen van een verkeerde aankoop erg lastig zijn en zul je online snel de juiste batterijen vinden. De mogelijkheden online bieden veel voordelen, omdat het selecteren van specifieke kenmerken van een hoortoestel hier erg gemakkelijk is, wat de zoektocht in het vinden van de juiste batterijen vereenvoudigen zal.

Wat is het voordeel van het kopen van 312 hoorbatterijen?

Door het grote aanbod van 312 hoorbatterijen kan het lastig zijn tussen alle producten het de beste batterijen te vinden. De Rayovac Extra Advanced 312 is veruit een van de meest kwalitatieve batterijen. De batterijen zijn erg duurzaam, wat goed is voor het milieu en ook de gebruikstijd bevorderd. De batterijen zijn geschikt voor verschillende typen hoortoestellen die werken met batterij 312. Deze batterijen zijn te vinden in blisters van 6 hoorbatterijen. Deze blisters worden over het algemeen verkocht per stuk, per 10 stuks of 20 stuks.