);
Lifestyle

Vier de vrijheid – Hier wil jij bij zijn op 5 mei

Zondag 5 mei vieren wij dat ons mooie Nederland is bevrijd. Mooie reden om het te vieren met je vrienden op een gaaf festival. Heb jij nog geen idee waar je naar toe wil? Wij van Heren van Nu hebben de leukste feestjes voor je op een rijtje gezet.

Het Amsterdams Verbond – Amsterdam

Het Amsterdams Verbond organiseert pas een paar jaar Bevrijdingsdag festivals en door de fantastische organisatie staan ze nu al bovenaan ons lijstje. Alle uitgaansgelegenheden van onze hoofdstad bundelen hun krachten en feesten eens per jaar in de buitenlucht. Denk hierbij aan een Disco Dolly stage of bijvoorbeeld een stage van de Chicago Social Club. De mainstage wordt ook dit jaar weer geownd door goede artiesten zoals Broederliefde en Johnny 500. Dit festival is ook een must go voor echte house- en technoliefhebbers.

Bestel hier je tickets. Kosten €41,00

Vrijstad Festival – Utrecht

In Utrecht weten ze ook hoe ze vrijheid op de juiste manier vieren. Vrijstad Festival is de ultieme gelegenheid in onze prachtige Domstad. Denk hierbij aan Vunzige Deuntjes, Happy Feelings, MaMa Africa en Terug Naar Toen hosten hier hun eigen stage. Artiesten als Freddy Moreira, Jayh Jawson, Michel de Hey en Benny Rodriques zijn hier aanwezig.

Bestel hier je tickets. Kosten €29,00

Thuishaven – Amsterdam

Op 5 mei vier je hier niet alleen de vrijheid, maar ook het zesjarige bestaan van de Amsterdamse Thuishaven. De organisatie verklapt nog niet wat de line-up is, maar we weten van Thuishaven dat ze graag groots uitpakken. Het feest gaat door tot in de vroege ochtenduurtjes. Als je na je horecadienst nog een feestje wil vieren, dan moet je zeker hier zijn.

Bestel hier je tickets. Kosten €22,00

Bevrijdingspop – Haarlem

Bevrijdingspop Haarlem staat al jaren bekend als het grootste en gratis bevrijdingsfestival van Nederland. In 2018 telde het evenement maar liefst 130.000 bezoekers. Dat is niet zomaar, want ieder jaar staan hier grote artiesten live op te treden. Ook is er een speciale stage voor kinderen en dat maakt het festival ook leuk om er met het hele gezin naar toe te gaan. De organisatie wil nog niet zeggen wie er allemaal gaan komen, maar licht via hun website wel een tipje van de sluier op: Ronnie Flex is dé afsluiter voor de editie van dit jaar.

Bevrijdingsfestival – Drenthe

Bevrijdingsfestival Drenthe is, net als Bevrijdingspop Haarlem, een gratis evenement. Spectaculair is het wel voor nop, want vanaf het strandje Baggelbeach kun je genieten van een fonteinenshow. Bij de stages festivalterrein geniet je van live muziek. Vanuit de Randstad is het wel een stukje reizen, maar ook hier woon je waanzinnige acts bij van onder andere zangeres Maan.