);
Travel

De mooiste plekken voor een mannenweekend

De vakantie is misschien net voorbij, maar het is nooit te vroeg om te dromen over je volgende vakantie, zeker omdat het hier gaat over een echte mannenvakantie. Wil je op een vakantie waar jij en je maten een onvergetelijke ervaring hebben met activiteiten waar je zowel kan feesten als bewegen? Dan is de onderstaande lijst precies iets voor jou. 

#1 Wees actief in de Belgische Ardennen 

De Ardennen is een ideale vakantiebestemming voor een weekend of zelfs een week. Huur een huisje in de prachtige gebergte landschap en ga er op uit om te klimmen, mountainbiken, raften en nog veel meer. Huur een huisje met jacuzzi waardoor je na al het bewegen een welverdiend warm bad kan pakken. Neem genoeg bier mee om tot de late uurtjes een gezellige tijd te hebben en beleef een vakantie met je vrienden om niet te vergeten. 

#2 Ontdek de Whisky bars in Edingburgh

Als de Schotten ergens om bekend staan is het wel hun whisky.  Er zijn dan ook talloze whisky bars die de beste whisky bieden. Wat echter veel mensen niet weten is dat de hoofdstad van Schotland één van de mooiste steden van Europa, vol met mooie bezienswaardigheden en activiteiten. En als je toch meer Whisky wilt kan je altijd nog naar de Scotch Whisky Experience gaan. In deze stad zal je ongetwijfeld een mooi weekend beleven waar jij en je vrienden het nog lang over gaan hebben.

Edinburgh

#3 Bewonder de sterren van Real Madrid

Spanje is een ideaal land om een voetbalwedstrijd te bezoeken. Al helemaal als het gaat om recordkampioen Real Madrid waar altijd talloze sterren spelen. Tickets zijn makkelijk te boeken en vluchten vaak goedkoop. Zeker als je buiten het seizoen reist. Buiten het voetbal om is Madrid een prachtstad waar heel veel te doen en te zien is. De stad staat vol met prachtige kathedralen en paleizen. Ook kan je er heerlijk eten en tot de late uurtjes doorbrengen in de mooiste clubs

#4 Kom tot rust op Ibiza

Je hebt niet altijd behoefte om iets te doen. Misschien wil je juist zo min mogelijk doen en gewoon een weekendje bijkomen met je beste vrienden. Ibiza is dan de ideale plek, met prachtige stranden en een luxe levensstijl kom je gegarandeerd niets te kort. Als je toch iets actiefs wilt doen kan je altijd een scooter huren zodat je de prachtige stranden en gezellige stadjes kan ontdekken. Zo is er voor iedereen wat!

Wil je op de hoogte blijven van de vetste reizen, coolste locaties en handigste tips? Kijk dan eens op travelfans.nl