);
Lifestyle

Een leuk cadeau voor je vriendin

Het is bijna zover. Je vriendin is weer jarig. De vorige jaren heb je al van alles uit de kast getrokken om haar heel blij te maken op deze feestelijke dag. Nu vraag je je dus af wat je dit jaar voor haar kan doen om een lach op haar gezicht te toveren. Wij geven je een aantal tips voor een leuk cadeau voor je vriendin waarvoor je gelukkig niet je hele bankrekening hoeft te plunderen. 

#1 Glitterwijn

Heb je daar wel eens van gehoord? Glitterwijn is een ontzettend leuk drankje en erg populair bij vrouwen. Op het eerste gezicht lijken de wijnen van Cloudem en Lussory transparant, maar als je de fles op zijn kop houdt ontstaat de glitterende sensatie. De glitters die in de wijn zitten zijn dezelfde substantie als op M&M’s. Ze smelten niet in de hand (of fles) maar wel in de mond. Zowel de wijnen van Cloudem als Lussory zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en smaken. Het mooie van Cloudem is dat het geen alcohol bevat. Dus die is ook lekker bij het ontbijt, zonder dat ze meteen tipsy is. 

Cadeau voor je vriendin: glitterwijn van Lussory

#2 Nieuwe tas 

Waarschijnlijk heb je al eens de geijkte cadeautjes gegeven zoals bloemen of bonbons. Hier worden vrouwen natuurlijk blij van, maar het kan wel een beetje ongemakkelijk voelen als je hier de vorige drie verjaardagen mee kwam. Dan hebben we een kleine tip voor je: vrouwen worden ook altijd blij van tassen. Peil bij haar beste vriendinnen wat haar smaak is. Koop het desnoods samen met haar vriendinnen. Een tip is om een mooie tas te kopen in de webshop van Hipperz. Hier koop je trouwens ook hele mooie heren laptoptassen.

#3 Samen trainen

Is je vriendin een beetje sportief en vind ze het fijn om zichzelf in het zweet te werken? Geef haar dan op voor een personal training sessie. Hiermee zeg je niet dat ze moet afvallen, maar je geeft aan dat ze de aandacht verdient die ze tijdens zo’n sessie krijgt. Samen met een Personal Trainer zoekt ze net even wat meer de grenzen op dan wanneer ze zelfstandig in de sportschool aan de slag gaat. Woonachtig in de buurt van Alphen aan den Rijn? Kijk dan voor mogelijkheden bij 4Sport. 

Cadeau voor je vriendin: samen trainen

Uiteraard zijn er nog andere originele cadeaus voor je vriendin om te geven, maar we denken dat je met deze tips een hele goede stap zet. Weet jij nog andere leuke dingen om cadeau te geven? Laat het ons weten in de reacties.