);
Interieur

De 7 beste Man Cave Essentials

#1 Grote televisie

En het is ook nog eens het pronkstuk van je man cave. Want waar wijzen anders je meubels naar toe?

Uiteraard staat deze met vlag en wimpel op #1. Want zonder grote televisie geen voetbalwedstrijden of FIFA-sessies met je vrienden op vrijdagavond. De grootte van het toestel is natuurlijk bepalend voor hoe hard je mag schreeuwen. Hoe groter het scherm, des te meer volume je mag produceren. Heb je nog geen 4K toestel? Schaf er dan eentje aan asap! De (virtuele versie van) voetbalspelers lopen veel lekkerder met een scherpe resolutie.

#2 Soundbar

Heb je een 4K televisie aangeschaft? Check! Daar hoort in een man cave goed geluid bij. Goed geluid vormt namelijk een een-tweetje met je, voor je woonkamer oversized, televisiescherm. Zijn je buren er blij mee? Ja en nee. Het ding kan heel hard, maar het overstemt wel de gore dingen die je vrienden uitkramen na 10 bier op vrijdagavond.

#3 Game Console

Hier hoeven we niet veel woorden aan vuil te maken: FIFA!

#4 Airfryer of frituurpan

Eigenlijk hadden wij als mannen niks met de airfryer, want een lekkere vette bek doe je toch met een old school frituurpan. Maar vooruit, de airfryer is toch wel handig! Je kan gewoon de tijd instellen en het ding piept als de snacks klaar zijn. Zo kun je weer rustig op de bank plaatsnemen om geen seconde van de voetbalwedstrijd te missen.

#5 Tweede koelkast

Laten we dit ook vooral lekker simpel houden. Koelkast 1 is voor je stash voor doordeweeks. Zoals bijvoorbeeld brood, kwark en vruchtensappen. Koelkast 2 is voor het weekend, gevuld met snacks. En bier!

#6 LED verlichting

Op vrijdagavond zet je de LED verlichting op een kleur die matcht met het grasmat groen op de televisie. Date op zaterdag? Dan doen warmere kleuren zoals rood of oranje het goed. Of zet hem in ieder geval op een kleur die de troep van de vorige avond een beetje maskeert. Vrouwen houden doorgaans niet van troep.

#7 Zithoek

De beste banken hebben een brede zitting en lopen in zo’n hoek. Als je er maar zoveel mogelijk vrienden op kwijt kan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Een grote bank ligt ook veel fijner met je date bij jou thuis op zaterdagavond.

Je kan je fantastische man cave natuurlijk nog vullen met nuttige dingen zoals een pooltafel. Als je een beetje handig bent kun je je eigen bar in elkaar timmeren. Verder kun je de boel nog aankleden met posters of stomme gadgets waar je met je vrienden om kan lachen, maar met bovenstaande basics kom je echt wel een heel eind.