);
daten met een transvrouw
Lifestyle

3 redenen waarom je als man eens met een transvrouw moet daten

Het is misschien niet iets waar je direct zelf aan gedacht zou hebben, maar toch raden wij aan om als man eens te daten met een transvrouw. Van vele mannen die ervaring hebben met het daten met transvrouwen horen wij namelijk alleen maar positieve verhalen. Wij geven 3 belangrijke redenen waarom jij het ook eens moet overwegen.

1. Transvrouwen snappen mannen beter

Transvrouwen zijn ook een periode door het leven gegaan als een man. Het is daarom ook niet verrassend dat transvrouwen beter begrijpen wat er in het koppie van een man omgaat. Hoe vaak hoor je wel niet dat stellen ruzie hebben om de kleinste dingen in het leven. De kans is groot dat je dit met een transvrouw een stuk minder hebt, omdat die beter kunnen levelen met een man. Ben jij nu al overtuigd? Kijk dan eens naar een geschikte ts dating site waarop je snel en online kunt matchen met een transvrouw bij jou in de buurt.

2. Transvrouwen zijn altijd goed verzorgd

Een transvrouw heeft vaak de drang om haarzelf goed op te maken. Zij willen namelijk als vrouw gezien worden en doen er daarom vaak alles aan om qua uitstraling op een echte vrouw te lijken. Een transvrouw zie je dus niet snel in een joggingpak en zonder make up over straat gaan. Als jij hier als man veel waarde aan hecht, biedt het daten met een transvrouw gegarandeerd uitkomst. 

3. De seks is fantastisch

Het klinkt voor veel mannen misschien een beetje gek. Maar van alle mannen die wij gesproken hebben die gedatet hebben met een transvrouw, gaven zij allemaal aan dat de seks echt fantastisch was. Dit kan te maken hebben met het feit dat een transvrouw van nature een hoger en langduriger libido heeft dan een echte vrouw. Maar het kan er natuurlijk ook mee te maken hebben dat zij ook een periode als man door het leven zijn gegaan en uit ervaring weten wat een man lekker vind. Ervaring telt uiteraard mee op het gebied van seks, dus waarom zou dat niet voor transvrouwen gelden?

Hopelijk hebben we je een beetje kunnen voertuigen van de voordelen van het daten met een transvrouw. Wij denken dat je het het beste zelf kunt ondervinden. Not your cup of tea? Even goede vrienden, maar blijf wel respectvol.