);
seniorengeluk betrouwbaar
Lifestyle

Is seniorengeluk betrouwbaar?

De groep senioren in Nederland wordt ieder jaar weer groter door de vergrijzing waar we mee te maken hebben. Het is dan ook niet gek dat senioren dating steeds populairder wordt en hier steeds meer dedicated sites voor komen. Een van deze is Seniorengeluk. Maar is Seniorengeluk betrouwbaar? Je leest het in deze blog.

Veel actieve leden

Een van de eerste zaken waar we naar kijken of een platform betrouwbaar is of niet is het aantal actieve leden. Bij Seniorengeluk zien we een groot aantal leden dat daadwerkelijk actief is op het platform. Tel daarbij op dat er dagelijks zo’n 120 nieuwe leden bijkomen (bijna 4000 per maand) en je weet haast zeker dat er wel een match voor jou tussen moet zitten. Het aantal nepprofielen is minimaal, want het team van Seniorengeluk is altijd actief bezig met het opsporen en verwijderen van nepprofielen. Daarnaast worden leden die zich misdragen ook zonder pardon geblokkeerd op het platform.

Keurmerken en veiligheid

Een ander belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van Seniorengeluk is de veiligheid van de website. Ook hier scoort de site goed. Je kunt de site veilig en, indien gewenst, anoniem gebruiken. Zo voorkom je dat er gebruikersdata van je wordt gebruikt voor andere doeleinden. Daarnaast kun je ook zelf instellen welke leden jouw profiel wel of niet mogen zien. Hierdoor heb je zelf altijd in de hand wie jouw profiel bezoekt en je een bericht stuurt.

Kosten van lidmaatschap

Je kunt al lid worden van Seniorengeluk voor een bedrag van 12 euro per maand. In vergelijking met andere platforms zijn deze maandelijkse kosten erg competitief. In ruil hiervoor kun jij onbeperkt berichten sturen naar andere leden van het platform, profielen van andere leden bekijken en zien wie er op jouw profiel heeft gezeten. Moet je dan per se betaald lid worden? Nee hoor. Seniorengeluk heeft ook een gratis lidmaatschap. Houd hier echter wel rekening met bepaalde beperkingen die worden opgeheven als je een betaald account neemt.