);
Fashion,  Lifestyle

3 tips voor moderne heren

Moderne heren zijn hip en tijdloos tegelijk. Maar wat betekent dat eigenlijk? Mensen willen mannen met stijl. Dat uit zich in zijn werk, in zijn kleding, in zijn gedrag en in zijn resultaten. Een zelfbewuste man die reflecteert en het beste uit zichzelf haalt.

Stijl

Stijl is letterlijk te koop. Iedereen kan naar de kapper gaan en zichzelf in een nieuw jasje steken. En als we het hebben over goed voor jezelf zorgen denk we natuurlijk aan voldoende slaap en beweging, maar ook het trainen van je hersenen. 

Daarnaast mag je jezelf ook prima belonen met een nette outfit. Een outfit om gezien te worden. Ideaal voor op je werk, een feestje of voor als je weer gaat daten. Elke dag je best doen voor jezelf. 

Je kleding draagt ook uit dat je voor jezelf zorgt. Laat je eens goed adviseren in een kledingwinkel en neem de tijd voor jezelf. Probeer wat nieuws. Trek eens een overhemd aan in plaats van een t-shirt. En stijl je outfit af met een mooie leren riem en lederen heren handschoenen

Klasse

Klasse wordt je niet mee geboren, maar mag je best uitstralen. Zelfverzekerd en controle hebben, zonder dat het arrogant wordt. Het straalt uit dat je je leven managed en je eigen progressie onder controle hebt. En dat mag je best laten zien.

Het is leuk voor jezelf, maar mensen zullen ook meer op jou leunen als je controle uitstraalt. Ze weten wat ze aan je hebben als jij je zaken goed regelt. Een groot pluspunt voor ieder karakter.

Sympathie

Als we je iets kunnen meegeven om bij te schaven in je karakter is het wel sympathie en passie. Niemand is van steen. En mensen die dat wel uitstralen slaan duidelijk de plank mis. Het is handig om je niet snel ergens emotioneel aan te verbinden en rationeel te denken waar dat kan. Maar sympathie en passie wekt ook sympathie op bij de ander. Dat is ontelbaar veel waard. Als je iets gedaan wilt krijgen, maar überhaupt om gewaardeerd te worden als vriend/vriendin of ander sociaal contact. Sowieso is met een beetje gevoeligheid niks mis. 

Reflecteer eens met jezelf. Wie ben jij? Hoe kom je over en wat wil je uitstralen?

Haal je op dit moment alles uit jezelf of moet jij jezelf eens stimuleren om het maximale eruit te halen. Je bent het waard dus maak er wat van.