);
Gadgets 2020
Entertainment

De gadgets van 2020 voor heren

2020 is voor de meeste van ons tot nu toe een ramp jaar. Maar 2020 is ook het jaar dat er veel bijzondere gadgets uitkomen wat je leven weer leuker en makkelijker gaat maken. Met deze gadgets kom jij de volgende jaren weer met een glimlach door.

Playstation 5

De Playstation 4 krijgt na lange tijd eindelijk een opvolger met de verrassende naam de Playstation 5. Playstation fans hebben er maar liefst zeven jaar op moeten wachten. De nieuwe console is voorzien van een ingebouwde SSD-schijf en ondersteunt indrukwekkende 8k-resolutie. Door de SSD-schijf zou je amper laadtijden moeten zien. De 8k ondersteuning moet vooral veel mooiere games mogelijk maken. Hierbij moet dan wel gezegd worden dat je de juiste tv moet aanschaffen. Op deze manier zul je kunnen gamen als nooit tevoren. De speciale technologie zorgt ervoor dat de reflecties in games er bijvoorbeeld net zo uitzien als in films. Wanneer je de Playstation 5 kan verwachten is nog niet helemaal duidelijk maar de Playstation 5 zal rond het einde van 2020 in de winkel te vinden zijn, aldus Sony.

Xbox Series X

Wanneer Sony met Playstation nieuws komt kan Microsoft met de Xbox natuurlijk niet achterblijven. Dus geen verrassingen hier. De grootste concurrent van Sony brengt ook een nieuwe generatie spelcomputer uit. Microsoft zal de Xbox Series X introduceren op de markt. Als we kijken naar het uiterlijk is de spelcomputer een stuk hoger dan we gewend zijn, hierdoor lijkt het wat weg te hebben van een kleine pc. Net zoals de Playstation maakt de Xbox gebruik van een SSD om de laadtijden niet meer te tonen. De Xbox zal geen ondersteuning aanbieden aan 8k-resolutie, maar speelt de games af op een maximale 4k-resolutie af, met 60 frames per seconde.

Compacte luchtpomp

Ben jij dat gedoe met fietspompen ook zo zat, geen zin meer om je spierballen te gebruiken? Zoek dan niet verder, Xiaomi Mi Portable Air Pump is een compacte en lichte pomp die geen spierkracht kost. Hij werkt namelijk op een ingebouwde accu. Je kunt deze pomp voor allerlei doeleinden gebruiken, een bal oppompen? Geen probleem. Maar je wilt hem natuurlijk kopen om je fietsbanden op te pompen, dat doet die gemakkelijk en snel. Heb jij naast een fiets ook een scooter, dan kan jij de pomp ook voor deze banden gebruiken. De compacte pomp is zelfs op auto banden te gebruiken. De pomp is voorzien van een slim geplaatst lampje, zodat jij niet in het donker hoeft te zoeken naar het ventiel.