);
Fashion

Laptoptas voor heren: wat is de beste keus?

Een laptoptas is echt onmisbaar vandaag de dag, want je laptop is een onmisbaar apparaat. Of je nu student bent of een kantoorbaan hebt, de laptop is onmisbaar voor alles wat je wil doen gedurende de dag. Omdat het lastig en onhandig is om je laptop onder je arm te vervoeren, wil je natuurlijk wel een goede laptoptas ter bescherming van je kostbare bezit. Wil jij weten welke laptoptas het beste bij jou past? In dit blog vertellen we meer over de leukste heren laptoptassen

Rugtassen voor je laptop

Vrouwen houden vooral van trendy items, maar mannen zoeken ook naar praktische spullen. Daarom is een rugtas voor de laptop de allerbeste oplossing. Een laptoptas over de schouders is moeilijk te vervoeren en kan zwaar aanvoelen. Een rugtas is fijner met dragen, omdat het gewicht dan gelijkmatig over de rug en schouders wordt verdeeld. Een rugzak is natuurlijk ook erg makkelijk als je jezelf verplaatst op de fiets of lopend. Kortom, rugtassen voor de laptop zijn erg populair voor de heren en daarom zijn er ook veel modellen verkrijgbaar. Je kan dus kiezen uit een sportief model voor naar school of juist een formeler model voor naar kantoor. Wat voor soort laptoptas jij ook nodig hebt, er is keuze genoeg.

Laptoptas over de schouders

Crossbody tassen of postbodetassen zijn ook erg hip én praktisch om als laptoptas te gebruiken voor mannen. Wil je een beetje variëren qua stijl met je laptoptas, dan zijn schoudertassen helemaal perfect. Je kan een schoudertas over je kruislings over je lichaam dragen, hangend over een schouder of eventueel in een hand. De meeste schoudertassen hebben een afklikbare schouderband. Zo heb je dus een aktetas en een schoudertas in een. Behalve variatie qua stijl (sportief of in een pak) zijn schoudertassen ook verkrijgbaar in verschillende merken, ontwerpen. Kijk op de webshop van Hipperz om jouw favoriete tas bij jouw look uit te zoeken. 

Aktetassen voor heren

Als je echt een tas voor kantoor nodig hebt, dan is de zwarte (leren) aktetas altijd een goede keuze. Met zo’n model kom je correct en verzorgd voor de dag. De aktetas is van oudsher bedoeld om papieren in mee te nemen, maar anno 2019 hebben de aktetassen een vak voor de laptop. Voor dit model geldt ook dat het te koop is met een afklikbare schouderband, zodat je de tas kan gebruiken als schoudertas en aktetas. Aktetassen voor heren zijn er in verschillende formaten. Check dus eerst van tevoren hoe groot jouw laptoptas is, zodat je geen miskoop begaat. 

De vragen die je jezelf kan stellen voordat je een laptoptas koopt, gaan over de maat, de stijl, de omgeving waar je dagelijks bent en hoe jij van A naar B verplaatst. Kijk goed rond op de webshop en dan komt het helemaal goed. Met de juiste tas ga je met een goed gevoel op pad.